Autotransport

Bent u op zoek naar professioneel autotransport? Bij Multiservice Verweij bieden we u een veilige en betrouwbare oplossing voor het vervoeren van uw waardevolle auto. Of u nu een nieuwe auto heeft gekocht, uw auto wilt verplaatsen naar een andere locatie of een speciaal voertuig wilt transporteren, wij staan voor u klaar. Vertrouw op ons ervaren team en ons modern wagenpark om uw auto veilig op de plaats van bestemming te krijgen.

Onze Autotransport Diensten

  1. Nationaal en internationaal transport: Of uw autotransport nu binnen Nederland of naar een ander land moet plaatsvinden, wij bieden zowel nationaal als internationaal transport. Onze ervaren chauffeurs zijn goed bekend met de routes en regelgeving, zodat uw auto efficiënt en probleemloos vervoerd kan worden.

  2. Gesloten transport: Om maximale bescherming te bieden tijdens het transport, maken we gebruik van gesloten transportvoertuigen. Deze voertuigen zijn voorzien van speciale beveiligingsmaatregelen en beschermen uw auto tegen weersinvloeden, stof en eventuele schade van buitenaf. Uw auto wordt veilig en onbeschadigd afgeleverd op de plaats van bestemming.

  3. Persoonlijke service: We begrijpen dat uw auto waardevol voor u is, daarom bieden we persoonlijke service om aan uw specifieke wensen te voldoen. We stemmen het transport af op uw planning en zorgen voor een zorgvuldige behandeling van uw voertuig. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u op de hoogte te houden van de voortgang van het transport.

  4. Verzekering: Tijdens het autotransport is uw auto verzekerd tegen schade en diefstal. We hebben een uitgebreide transportverzekering om u gemoedsrust te geven. Mocht er onverhoopt toch schade optreden, dan zorgen wij voor een snelle afhandeling en reparatie.

  5. Betrouwbaarheid en stiptheid: Bij Multiservice Verweij hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en stiptheid. We komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat uw auto op tijd en in de juiste staat wordt afgeleverd. U kunt op ons rekenen voor een probleemloos en efficiënt autotransport.

Meer informatie of autotransport inplannen?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor autotransport? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

"Veilig en betrouwbaar autotransport, uw auto in goede handen."

Contact

E-Mail: info@multiservice-verweij.nl
Telefoon: 06-46 72 27 12
Adres Bolster 22, 9281 KK Harkema