Onderhoud

Welkom bij Multiservice Verweij, uw betrouwbare partner voor het onderhoud van uw auto. Wij begrijpen het belang van regelmatig onderhoud om uw voertuig in optimale conditie te houden. Met onze uitgebreide onderhoudsdiensten zorgen we ervoor dat uw auto betrouwbaar blijft, de prestaties verbeterd worden en de levensduur wordt verlengd. Vertrouw op onze expertise en ervaring om uw auto in topvorm te houden.

Uitgebreide Onderhoudsdiensten

Bij Multiservice Verweij bieden we een breed scala aan onderhoudsdiensten om aan al uw auto-onderhoudsbehoeften te voldoen. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om professionele en hoogwaardige service te leveren. Enkele van onze onderhoudsdiensten zijn:

  1. Periodiek onderhoud: Regelmatig onderhoud is essentieel om de optimale werking van uw auto te waarborgen. We voeren een grondige controle uit op alle belangrijke systemen en componenten, zoals de remmen, de motor, de verlichting, de banden en de vloeistoffen. Eventuele problemen worden tijdig opgespoord en verholpen.

  2. Olieverversing: Het regelmatig verversen van de motorolie is van vitaal belang voor een goede werking van de motor. We zorgen voor een professionele olieverversing, inclusief het vervangen van het oliefilter, om ervoor te zorgen dat uw motor goed gesmeerd blijft en optimale prestaties levert.

  3. Remonderhoud: Veilige remmen zijn van cruciaal belang voor uw veiligheid op de weg. We controleren de remmen grondig, vervangen versleten remblokken en -schijven indien nodig, en zorgen ervoor dat het remsysteem optimaal functioneert.

  4. Airconditioning service: Een goed werkende airconditioning is essentieel voor uw rijcomfort, vooral tijdens warme zomerdagen. We voeren een uitgebreide controle uit op het airconditioningsysteem, vullen indien nodig het koudemiddel bij en zorgen ervoor dat u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in uw auto.

  5. Bandenservice: We controleren de banden op slijtage, balanceren ze indien nodig en zorgen voor de juiste bandenspanning. We kunnen ook nieuwe banden leveren en monteren indien uw huidige banden aan vervanging toe zijn.

Kwaliteit en Klanttevredenheid auto onderhoud 

Bij Multiservice Verweij streven we naar uitmuntendheid in kwaliteit en klanttevredenheid. Wanneer u voor ons kiest voor uw auto-onderhoud, kunt u rekenen op:

  • Gekwalificeerde monteurs met expertise in auto-onderhoud.
  • Gebruik van hoogwaardige onderdelen en materialen.
  • Grondige inspectie en diagnose van uw voertuig.
  • Transparante communicatie en duidelijke uitleg over de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden.
  • Efficiënte en tijdige service om uw auto snel weer op de weg te krijgen.

Meer informatie of een onderhoudsafspraak maken

Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om u de best mogelijke onderhoudservaring te bieden. Neem gerust contact op voor informatie of het inplannen van een onderhoudsafspraak voor uw auto.

Uw weg naar zorgeloos rijplezier!

Autoservices Multiservice Verweij

Bij Multiservice Verweij bieden wij een uitgebreid scala aan autoservices, waaronder:

Vervanging en revisie, met name achterassen voor diverse Peugeot- en Citroën-modellen

Onderhoudsklussen voor alle automerken, waaronder koppeling, distributie, wiellagers en remmen

Allerhande reparaties voor voertuigen van verschillende merken

Staat u met pech onderweg? Multiservice Verweij staat voor u klaar met autotransport in de regio van en naar Harkema. Naasst het transport zijn we u ook graag van dienst met de reparatie van uw personenauto of bedrijfswagen.

Bij Multiservice Verweij streven we ernaar om een complete en betrouwbare autoservice te bieden, zodat u op ons kunt vertrouwen voor al uw auto gerelateerde behoeften.

Contact

Email: info@multiservice-verweij.nl
Telefoon: 06-46 72 27 12
Adres: Bolster 22, 9281 KK Harkema