Over ons

Bij Multiservice Verweij geloven we in vakmanschap, betrouwbaarheid en diversiteit. Als veelzijdig bedrijf gevestigd in Harkema, bieden we een breed scala aan diensten, waaronder handel, autoservice, bouw en verhuur.

Visie

Ons doel is om hoogwaardige producten en diensten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om de in- en verkoop van goederen, professionele autoservice, verbouwingen en renovaties, of verhuurdiensten, we streven altijd naar uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Met een ervaren team van toegewijde professionals streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. We zijn trots op ons vakmanschap, onze betrouwbare service en ons vermogen om aan diverse projecten en behoeften te voldoen.

We nodigen u uit om meer te ontdekken over ons bedrijf, onze waarden en ons streven naar uitmuntendheid. Samen bouwen we aan succes en streven we naar duurzame relaties met onze klanten.

Dank u voor uw interesse in Multiservice Verweij. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Het team van Multiservice Verweij

Waar vakmanschap, betrouwbaarheid en diversiteit samenkomen in één bedrijf!

Contact

E-Mail: info@multiservice-verweij.nl
Telefoon: 06-46 72 27 12
Adres Bolster 22, 9281 KK Harkema