Revisie Achteras
Peugeot & Citroën

Welkom bij Multiservice Verweij, uw specialist in de revisie van achterassen voor Peugeot en Citroën voertuigen. Wij begrijpen het belang van een goed functionerende achteras voor de veiligheid en prestaties van uw auto. Met onze expertise en ervaring bieden we hoogwaardige revisiediensten om uw achteras weer in optimale staat te herstellen. Vertrouw op ons vakmanschap om uw Peugeot of Citroën weer soepel en betrouwbaar te laten rijden.

Professionele Revisie van Achterassen

Bij Multiservice Verweij zijn we gespecialiseerd in de revisie van achterassen voor Peugeot en Citroën voertuigen. Onze ervaren monteurs zijn volledig op de hoogte van de specifieke vereisten en technische specificaties van deze merken. We bieden een uitgebreid scala aan revisiediensten, waaronder:

  1. Demontage en inspectie: We beginnen het revisieproces met een grondige demontage van de achteras. Hierbij inspecteren we elk onderdeel nauwkeurig om eventuele slijtage, beschadigingen of defecten te identificeren. Op basis van onze bevindingen stellen we een gedetailleerd revisieplan op.

  2. Vervanging van onderdelen: Indien nodig vervangen we versleten of beschadigde onderdelen van de achteras. We maken gebruik van originele of hoogwaardige vervangingsonderdelen om ervoor te zorgen dat uw achteras weer aan de fabrieksspecificaties voldoet.

  3. Reiniging en smering: Voor een optimale werking van de achteras is een grondige reiniging en smering essentieel. We zorgen ervoor dat alle onderdelen schoon en vrij van vuil en roest zijn. Daarnaast smeren we de bewegende delen zorgvuldig met de juiste smeermiddelen.

  4. Assemblage en afstelling: Nadat alle onderdelen zijn gereviseerd en schoongemaakt, assembleren we de achteras nauwkeurig volgens de specificaties van Peugeot en Citroën. We besteden speciale aandacht aan de juiste afstelling van de achteras om ervoor te zorgen dat deze perfect in balans is en de beste prestaties levert.

  5. Testen en controle: Voordat we uw voertuig teruggeven, voeren we uitgebreide tests en controles uit om ervoor te zorgen dat de gereviseerde achteras naar behoren functioneert. We streven naar de hoogste kwaliteitsstandaarden om uw veiligheid en tevredenheid te garanderen.

Persoonlijk advies achteras revisie en een afspraak maken

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.

Herstel de stabiliteit en prestaties van uw auto met onze professionele achteras revisie."

Autoservices Multiservice Verweij

Bij Multiservice Verweij bieden wij een uitgebreid scala aan autoservices, waaronder:

Vervanging en revisie, met name achterassen voor diverse Peugeot- en Citroën-modellen

Onderhoudsklussen voor alle automerken, waaronder koppeling, distributie, wiellagers en remmen

Allerhande reparaties voor voertuigen van verschillende merken

Staat u met pech onderweg? Multiservice Verweij staat voor u klaar met autotransport in de regio van en naar Harkema. Naasst het transport zijn we u ook graag van dienst met de reparatie van uw personenauto of bedrijfswagen.

Bij Multiservice Verweij streven we ernaar om een complete en betrouwbare autoservice te bieden, zodat u op ons kunt vertrouwen voor al uw auto gerelateerde behoeften.

Contact

Email: info@multiservice-verweij.nl
Telefoon: 06-46 72 27 12
Adres: Bolster 22, 9281 KK Harkema